vetsak® Help Center EU logo

Alle artikelen

Website

Ik wil graag een sofa configureren, maar de configurator werkt niet

Verwijder je cookies en zoekgeschiedenis een leeg je cache. Dat zou het probleem moeten oplossen. Wanneer het dan nog niet werkt, probeer dan even met een andere browser.

Ik heb een sofa geconfigureerd, maar ik krijg een prijs van 0 EUR te zien. Wat is het probleem?

Verwijder in dit geval dew cache + cookies in je browser en probeer het opnieuw. Het is belangrijk om het venster opnieuw te openen en de configuratie opnieuw te starten.