vetsak® Help Center EU logo

Alle artikelen

Hoe zijn de bankmodules met elkaar verbonden?Bijgewerkt a year ago

De modules zijn aan de voeten met elkaar verbonden door een eenvoudig kliksysteem zodat ze niet kunnen wegglijden. Deze eenvoudige technologie maakt ook de verschillende combinaties van de 3 modules mogelijk.

Die kunnen ook op elk moment uitgebreid of gewijzigd worden. Bekijk hier onze montagevideo. We nodigen je uit om onze configurator te gebruiken om de bank van je dromen te creëren.

Je kan de link vervolgens opslaan of naar ons sturen als je meer advies nodig hebt: https://nl.vetsak.com/pages/configurator